Smart Processing

Smart Catalyst is een heterogene katalysator en het resultaat wordt benvloed door de mengintensiteit en de temperatuur. De technologie geeft u de mogelijkheid om van een batch proces over te schakelen naar een vol continu proces.

Het Smart proces geeft de gebruiker een totale vrijheid voor wat betreft de productie locatie die bij de grondstof bron op de plantage kan zijn of op een industrile plant

Vol continu proces
Een snelle reactie bij temperaturen vanaf 10C bij een eenvoudige vermenging.

Zeer intensieve meng omstandigheden geven reactie snelheden van 50 seconden bij 10 C
en 10 seconden bij 60 C

Het optimale in de productie van Biodiesel waarbij schaalvergroting alleen een kwestie is van pomp capaciteit vergroting. De kracht en effectiviteit van Smart Catalyst is evident doordat met een geringe overdosis aan methanol de reactie toch volledig is. Doordat het Smart proces slechts een beperkte hoeveelheid energie vereist kan een commercile installatie al werken met een 50-150 KVA generator set.

 

Ga voor vol continu.

Dat is de kracht van Smart Catalyst.

Indien u wilt gaan beginnen in de markt - Ga dan voor vol continu - Verlaag de totale investering en pak uw voordeel van een geheel schaalbare productie .

Neem contact op met de dichtstbijzijnde vertegenwoordiger, voor een demonstratie met Smart Catalyst bij uw op het bedrijf en ervaar de voordelen.
» Ga voor een vol continue proces
 
 

Aanvullend programma

Ceimici Novel tracht onze klanten wereldwijd lokaal van service en leveringen te voorzien. Neem contact met ons op om naar de beschikbare kansen voor wederverkoop te informeren.