Over ons

Ceimici Novel Limited heeft meerdere gekwalificeerde chemici en ontwerpers in dienst welke ondersteund worden door een technisch verkoop team die erop gericht zijn de klanten te voorzien van de nieuwste technologien en mogelijkheden voor de Biodiesel technologie en de daaraan aanverwante producten. LEES MEER

 

Wat wij doen?

Biodiesel, dat eigenlijk nog steeds in een embryonaal stadium is, bezit alle moleculaire eigenschappen om meerdere afgeleidde producten te ontwikkelen die extra waarde aan het verdere productie proces kunnen toevoegen.

De productie van grote hoeveelheden chemicali5n is niet langer alleen voorbehouden aan de groten in de Chemie. Glycerol, het bij-product van Biodiesel productie, biedt de producent de eerste economische mogelijkheid om tot deze arena toe te treden.

Smart Catalyst gebruikers hebben het voordeel van een 98% pure glycerol als bij-product van hun Biodiesel productie. Dit stelt u in staat, het in het verdere proces te verwerken zonder de noodzaak van meerdere stages van voor reiniging.

 

Company Focus

Wij werken aan permanente ontwikkeling van nieuwe toepassingen voor Smart Catalyst. Ceimici Novel chemici doen actief onderzoek naar algen-lipiden, welke ongetwijfeld in de toekomst de grondstof voor Biodiesel zullen worden

We hebben een wetenschappelijk- en ontwerp team om de mogelijkheden te onderzoeken met Olefine Metathese - Een nieuw en vernieuwend katalysator systeem dat Biodiesel omzet naar vervangers voor benzine en kerosine.